La Fresh Drop gasesti Apa alcalina

Datorita unui nivel mai ridicat de pH, apa alcalina se presupune a fi mai putin acida decat apa de la robinet, care de regula are un nivel neutru de 7.0 sau mai putin. Se spune ca apa alcalina ofera corpului mai multe minerale esentiale care ajuta corpul sa functioneze, asa cum sunt calciu, potasiu, sodiu si magneziu.
Alcalinitatea se refera la echilibrulul pH-ului (potential pentru hidrogen): Prea multi ioni de hidrogen inseamna mai putin oxigen disponibil pentru celule, ceea ce duce la o aciditate mai accentuata. Mai putini ioni de hidrogen implica o mai mare disponibilitate de oxigen, ceea ce duce la o stare mai mare alcalina, sau, practic, bazica. Nu exista nicio boala care sa supravietuiasca intr-o stare alcalina.
In medie, un nivel sanatos al pH-ului trebuie sa fie in jur de 7.365 pentru sange la o scara de la 0 la 14, lasand sangele intr-o proportie alcalin-acid de 60/40.
Compusii alcalini atenueaza aciditatea din sange cu patru minerale principale – calciu, magneziu, sodiu si potasiu – acestea lucreaza impreuna ca sa mentina corpul sanatos si functional.
Calciul intareste oasele si sprijina sistemul circulator.
Magneziul converteste hrana in energie si contribuie la functionarea muschilor, a nervilor, a inimii si a rinichilor.
Sodiul controleaza presiunea sangelui, echilibreaza lichidele in corp si influenteaza miscarea muschilor.
Potasiul ajuta la mentinerea muschilor in stare relaxata si contractata, ceea ce este extrem de important in jurul inimii si ajuta la digestie si la eliminarea lichidelor.
Corpul depune eforturi mari pentru a mentine sangele intr-o stare cat mai aproape de cea alcalina si va lua din rezervele stocate in corp ori de cate ori are nevoie sa mentina acest echilibru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *